"Seandainya di depan mataku ini ada tembok berwarna putih, lalu Muhammad mengatakan bahwa tembok itu berwarna hitam, maka aku akan bohongkan mataku, dan akan kukatakan bahwa tembok itu berwarna hitam!". (perkataan Abu Bakar radhiallahu anhu, dinukil dari ceramah sejarah Nabi, oleh Khalid Basalamah)

17 Februari 2010

Understanding algebra in more detail

Most people think "Learning algebra is stupid". Have you ever noticed that the math and science is far more important for the foundation of a modern technological society than a simple social rules others. So, why do we only hear complaints about the math and science? Maybe because they are hard to? Because they require work and discipline?! Because they are not always "easy "?!

Educators of modern philosophy in the United States seems to say that education should be "fun" and "entertaining" can be justified. Today, students often absorb ethics, but a simple thing, they do not have to bother. But the most precious things in life will require some effort. If you want a big job, career interest, that the future is open, you almost certainly will need math skills. And algebra 2 is the basis, foundation, tool-boxes, for their skills.

"Is Algebra 1 Answers even be 'relevant' in the future?" When work and their specific skills-set can change from time to time, math is not. Twenty years from now, two plus two will still be four. In order to get a job in the first place, you will need some background knowledge and skills. Foundation that includes mathematics.

And mathematics patterns are also important. If all you take from the comfort Algebra Problems with variables and formulas, the ability to interpret graphs and logical thinking, and willingness to use abstraction when you try to solve the problem, then you have gained some life skills are very useful.

And there is only one of the best to help you or your children to easily answer the Algebra 1 Problems. He is Tutorvista. Get answers to all Algebra problems online with TutorVista. Their online Algebra tutoring program is designed to help you get all the answers to your Algebra word problems giving you the desired edge in excelling in the subject. Solve Algebra 1 problems, work on basic concepts and get help with your Algebra 1 homework too with TutorVista.

09 Februari 2010

Getting help for solving algebra 2 problem

Algebra is a branch of mathematics on the study of the operating rules and relationships, and construction and concepts arising from them, including polynomials, equations and algebraic structures. Together with geometry, analysis, topology, combinatorics, and number theory, algebra is one of the main branch of pure mathematics. Part of the basic algebra algebra is often part of the curriculum in secondary education and introduced the concept of numbers representing the variable. Algebra is much broader than elementary algebra and study what happens when the rules are different from operations that are used and when the operation is designed for things other than numbers.

Like other branches of mathematics, for most children in the world of algebra 2 is the science that are considered difficult to master. For that you need help Tutorvista. Tutorvista provide all the answers to algebra problems your children. TutorVista helps students excel in school and in competitive Examinations, Over 4,257,000 served live tutoring sessions.

Most of the tutor's have a Master's or Ph.D. or a Bachelor's degree with an additional degree in education. They have 5 to 10 years of teaching experience and good teaching credentials. Tutorvista undergo weeks of intensive training and pass stringent certification exams before they start tutoring.

Get answers to all Algebra 1 answer word problems online with TutorVista. Our online Algebra problem tutoring program is designed to help you get all the answers to your Algebra 1 problem word problems giving you the desired edge in excelling in the subject. So do not ever hesitate to Tutorvista, immediately joined the Tutorvista to help your children deal with algebra. Tutorvista is the best maths tutor.

05 Februari 2010

Barang "gratis" dari ebay

Pebruari ini diawali dengan datangnya handphone baru hasil dari bekerja di Blogvertise. Dengan spesifikasi :
# Slim, Sleek and Credit Card Size Design, 2.6 inch Sharp & Crystal Clear Screen.
# Support 2 Sim Cards Working Simultaneously, work with All GSM Networks Globaly.
# Touch Screen Control & Slide Unlocking for Finger Fun, Handwriting Recognition & Virtual Keypad for Faster Input.
# Support T-Flash Card up to 8GB

Pokoknya lumayan keren bro! kalo di-kurs ke rupiah harganya nggak sampe 1 juta... Sebenarnya masih banyak juga barang-barang kiriman dari ebay, ada jam tangan (sampe pesen 4 biji ^_^ tapi dah tak bagi-bagi hehehe...), trus ada earplug buat proteksi waktu berenang (olahraga favorit soalnya), trus pesen parfum juga (tapi khusus yg mengandung pheromone, apaan tuch?! tanya aja sama si google ^_^). Semua itu dibeli dari gaji freelance di Blogvertise selama tahun 2009, sekitar $102 USD (kira-kira 1 jutaan lah). Sebenarnya bisa sich duit itu ditransfer dari paypal ke rupiah, tapi kayaknya lebih greget kalo dijadiin barang ^_^ Untuk tahun 2010 ini masih pending bayaran sekitar $39 USD... coba bayangin, kira-kira akhir tahun nanti dapet berapa ya... ^_^

Ada yang tertarik mencoba freelance di internet, trus belanja di ebay?! Tenang bentar lagi mo tak buatin "tutorialnya" (ce ileee... ^_^) heehehe... Nggak kok, cuman trik-triknya aja... Bagi yang udah punya basic berinternet, daripada maen facebook-an tiap hari nggak menghasilkan duit, mending disambi kerja online, lumayan buat nambah ilmu juga!

Yang jelas sebagai langkah awalnya :
1. Harus punya e-mail yang valid (buat aja di gmail atau yahoo).
2. Wajib punya blog sendiri. Biar gampang buat aja yg gratisan dulu, misal di Blogspot. Untuk tips seputar blog, mengelola dan merawat blog, ataupun meningkatkan traffic blog bisa lihat tulisan saya yang lalu.
3. Harus punya account paypal (gratis kok, klik aja banner paypal di atas).
4. Daftar sebagai freelance Blogvertise, klik DISINI.

Sementara jalankan dulu langkah-langkah di atas sambil utak-atik template ataupun isi blog dan pelajari juga aturan di Blogvertise, nanti akan saya jelaskan sedikit tentang memverifikasi account paypal dan berbelanja di ebay, Oh ya jangan lupa kemampuan bahasa inggrisnya diasah terus ya, soalnya itu "senjata" buat nulis review di Blogvertise, OK cao! ^_^V